Sök till oss!

341 41 LJUNGBY
Mail: jane.nilsson@ljungby.se

Sista ansökningsdag är den 15 februari
Du söker till gymnasiet på gymnasieantagningens webbsida.

Tretton starka skäl att välja oss!

• Elva nationella program, specialutbildningar och ett brett kursutbud
  • Gratis lunch. Riktigt god och vällagad mat (tycker våra elever) serveras på restaurang Solhyllan. Alltid ett vegetariskt alternativ och en stor salladsbuffé.
  • Fritt busskort
  • Subventionerat körkort!
    Alla våra gymnasielever får ersättning för sina teorikostnader när man tar körkort. Elever på fordon- och transportprogrammet och vård- och omsorgprogrammet får dessutom ersättning för kostnader för 10 körlektioner och trafikövningsbanan.
  • Sunnerboandan – God kamratskap!
  • Hos oss får du slutföra din utbildning. (Det kan tyckas vara en självklarhet men de senaste åren har många skolor/utbildningar lagts ner och kvar står elever som inte får slutföra sin utbildning. Riktigt dåligt tycker vi!)
  • Vi är bemannade med kuratorer, skolsköterska, specialpedagoger, skolläkare och studie- och yrkesvägledare. Och specialpedagoger för att du ska klara av ditt skolarbete bättre.
  • Moderna lokaler och en kreativ miljö
  • Välutbildade lärare och trevlig personal
  • Bibliotek som är bemannat hela skoldagen av kunnig och engagerad personal.
  • Sommarjobb! Alla elever i årskurs 1 och årskurs 2 på Sunnerbogymnasiet har rätt att söka sommarjobb på kommunen (det gäller även dig som är folkbokförd i en annan kommun).
  • Vår härliga cafeteria Solsidan
  • Egen dator

Varmt välkommen till oss på Sunnerbogymnasiet!